logo

فهرست مطالب

مشکلات دوران نامزدی

مشکلات دوران نامزدی

مشکلات دوران نامزدی

مشکلات دوران نامزدی

راه حل اختلافات و مشکلات دوران نامزدی

تمامی اشخاص در زمان نامزدی در گیر اختلافاتی با طرف مقابل میگردند نکته اینجاست که چطور می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد و آن را برای همیشه حل کرد.

چه‌طور در زمان نامزدی بر مشکلات عاطفی غلبه کنیم؟ راهکار اختلافات دوران نامزدی

زمان نامزدی یکی‌از شایسته ترین زمانها برای کسب مهارت هایی درباره‌ی حل اختلاف نظر ها و مشکلات عاطفی میان زوجین میباشد.بعضی فکر‌می‌کنند زمان نامزدی فقط برای تفریح و خوش گذرانی میباشد.ولی بایستی بدانید در هر رابطه ای مشکلات و تعارض هایی بوجود میاید که زن و مرد بایستی توانایی هایی را دراین باره بدست آورند.

ما در‌این قسمت از دانستنی های مهم زمان نامزدی درمقالات آقای دکتر حمید صادقیان اصلی ترین شیوه های مقابله با این کشمکش ها و مشکلات را ارائه می‌دهیم،پس با ما همراه باشید چراکه اختلاف نظر و مشاجره در هر دوره ای از زندگی ممکن میباشد برای زوج ها به وجود بیاید ولی خوب است از همان زمان نامزدی مهارت های لازم برای حل اختلافات را یاد بگیریم.

دلخوری های زمان نامزدی

اختلافات زمان نامزدی را چه‌طور مدیریت کنیم؟
اختلافات زمان نامزدی را در چند مرحله حل نمائید

دوران نامزدی فرصت خوبی است که زوجین مشکلات و اختلاف نظر هایشان را باهم به اشتراک بگذارند و باهم برای حل این اشتباهات بکوشند و راهکار هایی را ارائه نمایند تا به دوام رابطه بی انجامد.

برخی اشخاص تصور میکنند که‌این تعارض ها و اشتباهات بوجود آمده صرفا درباره آنان وجود دارد در حالی که‌این طور نیست و بایستی بدانیم که انسانها هرکدام مشخصات و خصوصیاتی دارند که مخصوص به خودشان میباشد و این تفاوت ها در میان زن و مرد گهگاه سبب بروز مشکلاتی در رابطه می گردد که‌این اشتباهات با آگاهی و مدیریت قابل حل میباشد.

در صورتی که این اشتباهات را جدی نگیریم و بدنبال راه‌حل نباشیم به آنان میدان می دهیم تا به‌تدریج رابطه را سست نمایند.

یکی‌از مشکلات متداول در میان زوجین این میباشد که عوض اینکه با هم اندیشی و تحلیل مشکل درپی راهی برای حل آن باشند یکدیگر را تقصیر کار می دانند طوری که در نهایت یکی بازنده می شود و دیگری پیروز و از این شیوه برای حل اشتباهات بعدی نیز استفاده میکنند تا به تدریج علاقه و احساس میان خویش را می‌کشند.

گروهی دیگر اشخاصی میباشند که مهارت بیشتری در حل اشتباهات و تعارض های بوجود امده دارند.آنان می دانند که‌این اشتباهات در هر رابطه ای وجود دارد و با هم فکری هم به سوی غلبه بر اشتباهات می روند.در رابطه آنان بازنده و برنده ای نیست و هردو برنده میباشند.

این گروه از اشخاص همواره احساسات بهتر و مثبت را با هم به اشتراک می‌گذارند. در‌این روابط هر دو طرف مسئولیت مشکلات خویش را برعهده می‌گیرند در نتیجه در چنین ارتباط هایی صمیمیت و عشق و علاقه و اعتماد رشد پیدا میکند.

کارهای زمان نامزدی

شیوه برطرف کردن اختلافات زمان نامزدی
چند گام معمولی برای ارتقاء اعتماد و صمیمیت در رابطه:
مراقب کلامتان باشید

گهگاه اشخاص برای بیان نیاز ها و احساسات خویش به طرف مقابل از پیام هایی استفاده میکنند که فرد مقابل را مورد توهین و تحقیر قرار می‌دهند.

چنین پیام ها \”پیامهای تو….\”نامیده می شود .

اشخاص در چنین پیامهایی احساسات منفی خویش را به طرف مقابل القا میکنند آنان عصبانیت و خشم و دلخوری خویش را با سرزنش و تحقیر شخص مقابل بیان میکنند.

یکی‌از عامل های مهمی که در چنین پیام هایی مورد تعارض قرار می‌گیرد \”عزت نفس\”میباشد . عزت نفس یکی‌از مهم‌ترین خصوصیت های شخصیتی هر انسانی میباشد که هر شخصی سعی میکند با راه‌حل های متعدد عزت نفس خویش را بالا ببرد.

پیام هایی مثل:تو اشتباه کردی،تو همه چیز را به هم زدی،تو بودی که…. تاثیرات مخربی را بر شخص مقابل به جا می گذارد که می‌تواند به معنای توهین و متهم کردن طرف مقابل باشد.

چنین پیامهایی سبب سستی ارتباط و کم رنگ شدن احساسات و علایق در رابطه زوجین می گردد. تاثیراتی که‌این پیامها به جا می گذارند می تواند سبب به آغاز بگو مگو های طاقت فرسا و فحاشی میان زوجین گردد. درین حالت شخصی که مورد توهین قرار گرفته نیز می‌خواهد اخلاق های شمارا تلافی نماید .

در شرایطی‌که شما تدبیر کافی درباره‌ی اخلاق و رفتار هایی که تعارض های میان شما و نامزدتان را زیاد می کند, دارید می توانید از اکثری از این برخورد ها جلوگیری نمائید.

مشکلات دوران نامزدی

مشکلات دوران نامزدی

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از مقالات ما,به وب سایت آقای دکتر حمید صادقیان مراجعه نمایید.

محدودیتهای زمان نامزدی

جلوگیری از اختلافات زمان نامزدی
راهکارهای پیشگیری از اختلافات زمان نامزدی
بالا بردن آستانه تحمل

شما می توانید با بالا بردن آستانه تحمل و طاقت خویش تا حدود زیادی از اکثری از اشتباهات و تعارض هایی که در میان شما و نامزدتان پیش می‌آید جلوگیری نمایید.سطح تحمل ما بواسطه تربیت و شاید عامل های ژنتیکی تعیین میگردد .هرکدام از ما می توانیم همواره بردبار تر از آنچه اکنون هستیم باشیم.

پذیرش سهم خویش از مشکل

گهگاه در رابطه ها مشکلاتی بوجود میاید که هر دو طرف حاضر نیستند خطای خویش را در ایجاد این مشکل بر عهده بگیرند. این وضعیت سبب بدتر شدن مشکل و ضعف رابطه میگردد.

اگر در این بخش ازمقالات آقای دکتر حمید صادقیان گفته ایم چنانچه دو طرف در رابطه مسئولیت خطای خویش را بر عهده بگیرند شوق واشتیاق برای همکاری بیشتر می گردد و مشکل ایجاد شده با سهولت بیشتری حل می‌گردد در‌این مرحله تلاش نمائید با احترام با یکدیگر حرف بزنید و هیچ وقت طرف مقابل را مقصر خطاب نکنید و از جملاتی استفاده نمائید که با \”اینجانب\”آغاز می شوند.

جزئیات را مشخص نمائید

یکی‌از راهکار های مفید در حل اشتباهات میان زوجین این میباشد که جزئیات موضوع را در نظر بگیرید و به کمک آن مشکل بوجود آمده را حل نمایید.

شما سنگ بزرگی را در نظر بگیرید که بر سر راه شما قرار گرفته است در صورتی آن را به قطعات کوچکتر تبدیل نمایید راحت تر می توانید آن را از سر راهتان بر دارید .

این نمونه صحیح مثل مشکل و قضیه ای میباشد که برای زوجین بوجود می‌آید در صورتی‌که آن را به قطعات کوچکتر تبدیل نمایید و جزئیات آن را در نظر بگیرید راحتتر می‌توانید به حل آن بپردازید.

راهکار اشتباهات زمان نامزدی

شایسته ترین شیوه برای حل اختلافات زمان نامزدی
چه کنیم در زمان نامزدی دچار اختلافات متعددی نشویم؟
راهکار پیشنهاد نمایید

گزینه های مختلفی برای حل اشتباهات وجود دارد .شما می توانید با ارائه تک تک راهکار هایی که به ذهنتان خطور میکند سهم بزرگی در حل اشتباهات داشته باشید. این را به یاد داشته باشید که حتی راهکار های کوچک و به نظر شما بی اهمیت هم می توانند نقش مهمی در حل تعارض های بوجود آمده داشته باشند .

بررسی و توافق

راه‌حل هایی که ارائه میدهید را روی برگه یادداشت نمایید ، و درباره ی هر یک با یکدیگر صحبت نمائید و آنچه را که نمی پسندید را با ارائه دلیل با نامزدتان به اشتراک بگذارید.راه‌حل های مورد توافقتان را اولویت بندی نمایید و به آنان رتبه دهید و طبق رتبه هایی که به آنان میدهید آنان‌را انجام دهید.

وب سایت آقای دکتر حمید صادقیان

اشتراک گذاری این مقاله در ...

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دوره‌ها
2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x