فهرست مطالب

ازدواج با چه خانواده ای مناسب است؟ قسمت دوم

ازدواج با چه خانواده ای مناسب است؟

3- دقت داشته باشید که خانواده خواستگار شما با اجتماع پیوند داشته باشند که نشان دهنده این است که فرد از سلامت روانی برخوردار است چرا که در صورت ورود بیماری های روانی حاد، امکان برقراری روابط بین فردی به صورت مطلوب و مستمر وجود ندارد و اختلالاتی که فرد بدان مبتلاست می تواند خود را در عرصه این گونه روابط به نمایش بگذارد.

4- میزان استقلال فرد مقابلتان را در خانواده اش مورد بررسی قرار دهید. با خانواده ای وصلت کنید که به نظرات فرزندشان احترام بگذارند و در امور مختلف با یکدیگر همفکری و مشورت کنند، طرف مقابلتان در همه مباحث نباید گوش به فرمان خانواده و نظرات آن ها باشد.

5- اصالت خانوادگی را مد نظر داشته باشید ، اصالت خانوادگی به معنای شهرت، ثروت یا موقعیت اجتماعی نیست. آنچه اهمیت بسیاری دارد، توجه به دو عامل مهم وراثت و تربیت می باشد. قبل از ازدواج درباره سابقه خانوادگی همسر  تحقیق کنید. آنچه در اصالت خانوادگی بسیار مهم است صلاحیت اخلاقی و روانی فرد و خانواده می باشد.

6- به تربیت خانوادگی توجه کنید.

7- خانواده شما و خانواده طرف مقابلتان باید هم کفو باشند. هم کفوی مهم تر از تفاهم قومی و طبقاتی است. خانواده ها باید در یک مرتبه اجتماعی قرار داشته باشند.

ازدواج با چه خانواده ای مناسب است؟
ازدواج با چه خانواده ای مناسب است؟

چند نکته مهم : در انتخاب همسر  توجه داشته باشید که خانواده ها با ازدواج شما موافق باشند زیرا اگر فرزندان بدون رضایت خانواده ازدواج کنند، در زندگی مشترک ممکن است با مشکلات زیادی روبرو شود و منجر به طلاق شود.
برای شناخت خانواده طرف مقابل تنها تحقیق از همسایه ها کافی نیست بلکه باید به محل کار پدر و مادر و اعضای خانواده هم رفت و حتما با موافقان و مخالفان آنها صحبت کرد.
در انتخاب همسر تناسب نسبی کافی است و از برخی اختلافات سطحی صرف نظر کنید.
هرگز با خانواده های آشفته که روابط شان بسیار سرد است و والدین به فرزندان خود دایما امر و نهی می کنند، وصلت نکنید.

 

اشتراک گذاری این مقاله در ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره‌ها